γιαούρτι αγελαδινό
Εξαιτίας της ανόδου της στάθμης των υδάτων του Σηκουάνα θα κλείσει από αύριο, Τετάρτη, το τμήμα της γραμμή C του σιδηροδρομικού δικτύου RER που περνά μέσα από το Παρίσι τουλάχιστον ως την Παρασκευή, ανακοίνωσε η SNCF. Η στάθμη των υδάτων αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή στο υψηλότερο επίπεδο, το οποίο αναμένεται να είναι ίδιο με αυτό του Ιουνίου του 2016, όταν το ύψος των υδάτων είχε φτάσει στα περίπου 6,10 μέτρα, διευκρίνισε η υπηρεσία Vigicrues.
μοναδεσ στρατου κωσ
Την ίδια ώρα η συνεχιζόμενη άνοδος της στάθμης των υδάτων του Ρήνου, μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις και το λιώσιμο των χιονιών, ανάγκασε τις αρχές να εκτρέψουν τα νερά σε μια αποξηραμένη έκταση στο νότιο Στρασβούργο.
"Οι σημερινές συνθήκες στον Ρήνο επιβεβαιώνουν την ανάγκη να γεμίσει με νερό η έκταση του Ερστάιν για να αποφυγεί μια πλημμύρα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νομαρχία του Κάτω Ρήνου.
Στις 11:00 η στάθμη του ποταμού είχε ανέβει στα 4,82 μέτρα στο ύψος του υδρομετρικού σταθμού του Κελ-Κρόνενχοφ, στην γερμανική όχθη του Ρήνου, ακριβώς απέναντι από το Στρασβούργο.
https://xvzzifyo.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
Η εκτροπή των υδάτων στην αντιπλημμυρική έκταση των 6.000 στρεμμάτων και περιεκτικότητας 7,8 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων άρχισε το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, διευκρίνισε η νομαρχία, η οποία ζήτησε να μην προσεγγίζουν οι πολίτες τις όχθες του ποταμού.
Την ίδια ώρα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε άλλες περιοχές της Γαλλίας, κυρίως στα ανατολικό τμήμα της χώρας από άνοδο της στάθμης των υδάτων των ποταμών. Στο Σοσό, στο Ντουμπ, είχε διακοπεί σήμερα το απόγευμα η λειτουργία του εργοστασίου της αυτοκινητοβιομηχανίας PSA όταν πλημμύρισε μια από τις τοπικές μονάδες της που βρίσκεται κοντά σε έναν παραπόταμο του Ντουμπ.
Ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης μεγάλων πλημμυρών από την υπερχείλιση του ποταμού χάρη στα αντιπλημμυρικά έργα που είχαν γίνει στο παρελθόν.
γιαούρτι αγελαδινό
αδερφια μας στρατιωτες πολυτεχνειο
https://gucdtttl.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
Comments
Post a Comment